Microlife BP B3 AFIB bloeddrukmeter bovenarm
0 Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 79,99
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

Microlife BP B3 AFIB bloeddrukmeter bovenarm

  • De bloeddrukmeter wordt geleverd inclusief comfort manchet met groot bereik (22 - 42 cm)
  • Bijzondere meetprecisie (A/A waardering)
  • Kan onregelmatige hartslag vroegtijdig herkennen dankzij de AFIB technologie
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

Aantrekkelijke bloeddrukmeter van Microlife

Met de BP B3 AFIB is Microlife in hun opzet geslaagd. Het uitbrengen van een bloeddrukmeter met de laatste technieken met A/A waardering voor een aantrekkelijke prijs. Met een druk op de knop begint deze bloeddrukmeter aan drie metingen waarna een betrouwbaar gemiddelde wordt getoond. De uitslag wordt direct beoordeeld volgens de richtlijnen van de WHO (World Health Organisation) met behulp van een kleurenschema. Wijst de pijl groen aan dan is de gemeten bloeddruk goed terwijl rood een waarschuwing is voor een te hoge bloeddruk. Dankzij een dubbele geheugenfunctie kan deze bloeddrukmeter door twee personen gebruikt worden. Een nieuw type manchet zit nog fijner om de bovenarm dankzij gebruik van zacht materiaal. Ook is dit manchet geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 tot 42 cm.

Deze bloeddrukmeter wordt zeer compleet geleverd. In de doos vindt u naast de bloeddrukmeter een wasbaar medium manchet, batterijen, opbergtasje, Nederlandse handleiding en een tabel voor bloeddruk classificatie volwassen.

Bloeddrukmeter met bijzondere meetprecisie

De Microlife BP B3 AFIB is klinisch gevalideerd volgens het BHS protocol. Het BHS protocol is opgesteld door de British Hypertension Society om de kwaliteit van bloeddrukmeters te bepalen. De Microlife BP B3 heeft de hoogste waardering gekregen (A/A waardering) dankzij bijzondere meetprecisie. Daarnaast is de Microlife BP A3 is uitgerust met de meeste recente ontwikkelingen op gebied van bloeddrukmeting. Deze bloeddrukmeter beschikt zowel over MAM als PAD technologie.

MAM (Microlife Average Mode)

De gepatenteerde MAM technologie zorgt voor een uiterst precieze meting in minder dan 3 minuten. Wanneer MAM is ingeschakeld worden er drie metingen gedaan welke vervolgens worden geanalyseerd door de bloeddrukmeter. Is één van de drie metingen mislukt dan wordt er een vierde meting gedaan zodat er alsnog op basis van drie succesvolle metingen beoordeeld kan worden. Met MAM bent u er zeker van dat de gemeten waarden uiterst precies zijn.

PAD (Pulse Arrhythmia Detection)

Dankzij de gepatenteerde PAD technologie kan een onregelmatige hartslag vroegtijdig herkend worden. Het detecteren van een onregelmatige hartslag is belangrijk omdat eventuele hartaandoeningen eerder gevonden kunnen worden. Als de bloeddrukmeter af en toe een onregelmatige hartslag detecteert hoeft er niks aan de hand te zijn. Komt het vaker voor dan is het verstandig om uw huisarts te bezoeken voor een onderzoek. Dankzij PAD wordt naast de bloeddruk ook uw hart nauwkeurig in de gaten gehouden.

AFIB (Atrial Fibrillation Detection)

Deze functie is een verbeterde versie van de PAD technologie. Met PAD technologie was het mogelijk om een onregelmatige hartslag vroegtijdig te herkennen. Met AFIB is het nu ook mogelijk om vroegtijdig atriumfibrillatie te detecteren. Atrium (boezem) fibrilleren is één van de meest voorkomende hartaandoeningen. Mensen met deze aandoening hebben vaak een onregelmatige hartslag met wisselende kracht. Het gevolg kan vorming van bloedklonters zijn wat kan leiden tot een beroerte. Met vroegtijdige opsporing van atriumfibrillatie kunt u het risico op een beroerte drastisch verminderen.

Microlife in het kort

Microlife is wereldmarktleider op het gebied van bloeddrukmeters en bloeddrukmonitoring voor thuis- en klinisch gebruik. Met kantoren in Taiwan, Zwitserland en de Verenigde Staten bedient Microlife zo de gehele wereld. Bijna elke Microlife bloeddrukmeter wordt door de hartstichting aanbevolen en heeft een onafhankelijk AA-keurmerk. Elk exemplaar staat garant voor de nieuwste technologie wat betreft bloeddrukmeting.

Specificaties

 
Kleur: grijs
Display ja
Type meting: bovenarm
Bovenarmomtrek: 22 tot 42 cm
Meting: volautomatisch
Geheugen: 2 x 99 geheugenplaatsen
WHO classificatie ja
Berekent gemiddelde: ja
Detectie onregelmatige hartslag: ja
Rust indicator: nee
Batterij indicator: ja
Automatische uitschakeling: ja
Koppelbaar met PC nee
Afmetingen: 5,8 x 14,3 x 8,5 (LxBxH)
Garantie: 5 jaar

Technische specificaties

 
Voeding 1: 4x AA batterij (inclusief)
Voeding 2: 12 volt adapter (exclusief)
Meetbereik: 20 - 280 mmHg

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.