Microlife BP A3L Comfort bloeddrukmeter bovenarm
Microlife BP A3L Comfort bloeddrukmeter bovenarm
1 Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 79,90
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Aantal: 
Bestellen

Microlife BP A3L Comfort bloeddrukmeter bovenarm

  • De bloeddrukmeter wordt geleverd inclusief comfort manchet met groot bereik (22 - 42 cm)
  • Bijzondere meetprecisie (A/A waardering)
  • Nu met gratis adapter ter waarde van €24,90
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

Aantrekkelijke bloeddrukmeter van Microlife

Met de BP A3L Comfort is Microlife in hun opzet geslaagd. Het uitbrengen van een bloeddrukmeter met de laatste technieken met A/A waardering voor een aantrekkelijke prijs. Met een druk op de knop begint deze bloeddrukmeter aan drie metingen waarna een betrouwbaar gemiddelde wordt getoond. De uitslag wordt direct beoordeeld volgens de richtlijnen van de WHO (World Health Organisation) met behulp van een kleurenschema. Wijst de pijl groen aan dan is de gemeten bloeddruk goed terwijl rood een waarschuwing is voor een te hoge bloeddruk. Dankzij een dubbele geheugenfunctie kan deze bloeddrukmeter door twee personen gebruikt worden. Een nieuw type manchet zit nog fijner om de bovenarm dankzij gebruik van zacht materiaal. Ook is dit manchet geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 tot 42 cm.

Deze bloeddrukmeter wordt zeer compleet geleverd. In de doos vindt u naast de bloeddrukmeter een wasbaar medium manchet, batterijen, opbergtasje, USB-kabel, Nederlandse handleiding en een tabel voor bloeddruk classificatie volwassen. Met de USB-kabel kunt u gegevens naar uw pc transporteren.

Bloeddrukmeter met bijzondere meetprecisie

De Microlife BP A3L Comfort is klinisch gevalideerd volgens het BHS protocol. Het BHS protocol is opgesteld door de British Hypertension Society om de kwaliteit van bloeddrukmeters te bepalen. De Microlife BP A3L Comfort heeft de hoogste waardering gekregen (A/A waardering) dankzij bijzondere meetprecisie. Daarnaast is de Microlife BP A3L Comfort is uitgerust met de meeste recente ontwikkelingen op gebied van bloeddrukmeting. Deze bloeddrukmeter beschikt zowel over MAM als PAD technologie.

MAM (Microlife Average Mode)

De gepatenteerde MAM technologie zorgt voor een uiterst precieze meting in minder dan 3 minuten. Wanneer MAM is ingeschakeld worden er drie metingen gedaan welke vervolgens worden geanalyseerd door de bloeddrukmeter. Is één van de drie metingen mislukt dan wordt er een vierde meting gedaan zodat er alsnog op basis van drie succesvolle metingen beoordeeld kan worden. Met MAM bent u er zeker van dat de gemeten waarden uiterst precies zijn.

PAD (Pulse Arrhythmia Detection)

Dankzij de gepatenteerde PAD technologie kan een onregelmatige hartslag vroegtijdig herkend worden. Het detecteren van een onregelmatige hartslag is belangrijk omdat eventuele hartaandoeningen eerder gevonden kunnen worden. Als de bloeddrukmeter af en toe een onregelmatige hartslag detecteert hoeft er niks aan de hand te zijn. Komt het vaker voor dan is het verstandig om uw huisarts te bezoeken voor een onderzoek. Dankzij PAD wordt naast de bloeddruk ook uw hart nauwkeurig in de gaten gehouden.

Microlife in het kort

Microlife is wereldmarktleider op het gebied van bloeddrukmeters en bloeddrukmonitoring voor thuis- en klinisch gebruik. Met kantoren in Taiwan, Zwitserland en de Verenigde Staten bedient Microlife zo de gehele wereld. Bijna elke Microlife bloeddrukmeter wordt door de hartstichting aanbevolen en heeft een onafhankelijk AA-keurmerk. Elk exemplaar staat garant voor de nieuwste technologie wat betreft bloeddrukmeting.

Specificaties

 
Kleur: grijs
Display ja
Type meting: bovenarm
Bovenarmomtrek: 22 tot 42 cm
Meting: volautomatisch
Geheugen: 2 x 99 geheugenplaatsen
WHO classificatie ja
Berekent gemiddelde: ja
Detectie onregelmatige hartslag: ja
Rust indicator: nee
Batterij indicator: ja
Automatische uitschakeling: ja
Koppelbaar met PC ja
Afmetingen: 5,8 x 14,3 x 8,5 (LxBxH)
Garantie: 5 jaar

Technische specificaties

 
Voeding 1: 4x AA batterij (inclusief)
Voeding 2: 12 volt adapter (exclusief)
Meetbereik: 20 - 280 mmHg

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Jwk - 09-06-2019 20:19

Prima duidelijk en makkelijk product