Microlife BP A7 Touch bloeddrukmeter bovenarm

Microlife BP A7 Touch bloeddrukmeter bovenarm
0 Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 129,99
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Microlife BP A7 Touch bloeddrukmeter bovenarm

  • Herken atriumfibrillatie met AFIB technologie
  • Bijzondere meetprecisie (A/A waardering)
  • Aan te sluiten op uw computer en touchdisplay
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

Betrouwbare bloeddrukmeter met touchscreen

De Microlife BP A7 Touch is de opvolger van de succesvolle BP A6 bloeddrukmeter. De meest recente ontwikkelingen zijn weer verwerkt in dit apparaat - waaronder een touchscreen. De Microlife BP A7 Touch beschikt namelijk over AFIB. Deze functie is een verbeterde versie van de gepatenteerde PAD techniek van Microlife. AFIB maakt het namelijk mogelijk om atriumfibrillatie vroegtijdig te ontdekken. Daarnaast beschikt de BP A7 Touch over een nieuwe type manchet. Het nieuwe M+L manchet is namelijk geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 tot 42 cm. Daarnaast biedt deze bloeddrukmeter de mogelijkheid om gemeten waarden over te laden naar een computer. De gemeten waarden kunnen dan uitgebreid bekeken en vergeleken worden met behulp van intelligente software. Dankzij een dubbel ingebouwd geheugen heeft u de mogelijkheid om 99 metingen voor langere tijd op te slaan voor twee personen.

Deze bloeddrukmeter wordt zeer compleet geleverd. In de doos vindt u naast de bloeddrukmeter een wasbaar medium/large manchet, adapter, batterijen, opbergtasje, Nederlandse handleiding en een tabel voor bloeddruk classificatie volwassen.

Bloeddrukmeter met bijzondere meetprecisie

De Microlife BP A7 Touch is klinisch gevalideerd volgens het BHS protocol. Het BHS protocol is opgesteld door de British Hypertension Society om de kwaliteit van bloeddrukmeters te bepalen. De Microlife BP A7 Touch heeft de hoogste waardering gekregen (A/A waardering) dankzij bijzondere meetprecisie. Daarnaast is de Microlife BP A7 Touch is uitgerust met de meeste recente ontwikkelingen op gebied van bloeddrukmeting. Deze bloeddrukmeter beschikt zowel over MAM als AFIB technologie

MAM (Microlife Average Mode)

De gepatenteerde MAM technologie zorgt voor een uiterst precieze meting in minder dan 3 minuten. Wanneer MAM is ingeschakeld worden er drie metingen gedaan welke vervolgens worden geanalyseerd door de bloeddrukmeter. Is één van de drie metingen mislukt dan wordt er een vierde meting gedaan zodat er alsnog op basis van drie succesvolle metingen beoordeeld kan worden. Met MAM bent u er zeker van dat de gemeten waarden uiterst precies zijn.

AFIB (Atrial Fibrillation Detection)

Deze functie is een verbeterde versie van de PAD technologie. Met PAD technologie was het mogelijk om een onregelmatige hartslag vroegtijdig te herkennen. Met AFIB is het nu ook mogelijk om vroegtijdig atriumfibrillatie te detecteren. Atrium (boezem) fibrilleren is één van de meest voorkomende hartaandoeningen. Mensen met deze aandoening hebben vaak een onregelmatige hartslag met wisselende kracht. Het gevolg kan vorming van bloedklonters zijn wat kan leiden tot een beroerte. Met vroegtijdige opsporing van atriumfibrillatie kunt u het risico op een beroerte drastisch verminderen.

Microlife in het kort

Microlife is wereldmarktleider op het gebied van bloeddrukmeters en bloeddrukmonitoring voor thuis- en klinisch gebruik. Met kantoren in Taiwan, Zwitserland en de Verenigde Staten bedient Microlife zo de gehele wereld. Bijna elke Microlife bloeddrukmeter wordt door de hartstichting aanbevolen en heeft een onafhankelijk AA-keurmerk. Elk exemplaar staat garant voor de nieuwste technologie wat betreft bloeddrukmeting.

Specificaties

 
Kleur: wit
Display ja
Type meting: bovenarm
Bovenarmomtrek: 22 tot 42 cm
Meting: volautomatisch
Geheugen: 2 x 99 geheugenplaatsen
WHO classificatie ja
Berekent gemiddelde: ja
Detectie onregelmatige hartslag: ja
Rust indicator: nee
Batterij indicator: ja
Automatische uitschakeling: ja
Koppelbaar met PC ja
Afmetingen: 3,2 x 16 x 8 cm (LxBxH)
Garantie: 5 jaar

Technische specificaties

 
Voeding 1: 4x AA batterij (inclusief)
Voeding 2: 12 volt adapter (inclusief)
Meetbereik: 0 - 280 mmHg

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Alle bundels met dit artikel:

5% Korting

Op de accessoires

€ 154,98

€ 153,73

Bestellen

50% Korting

Op de accessoires

€ 142,98

€ 136,49

Bestellen
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Mail ons: servicezaak-shops.nl

Onze klantenservice is momenteel

(geopend op werkdagen van 9:00 - 17:00)