Microlife BP 3AG1 bloeddrukmeter bovenarm
Microlife BP 3AG1 bloeddrukmeter bovenarm
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 59,90
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Microlife BP 3AG1 bloeddrukmeter bovenarm

  • Meest verkochte bloeddrukmeter in Nederland
  • Bijzondere meetprecisie (A/A waardering)
  • Nu met gratis adapter ter waarde van €24,90
  • Actie: nu met gratis 4 AA-batterijen t.w.v. €4,95
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

Eenvoudige bloeddrukmeter van Microlife

De Microlife BP 3AG1 is de meest verkochte bloeddrukmeter in Nederland. En niet voor niets want deze bloeddrukmeter is ondanks de aanwezige functies zeer scherp geprijsd. Microlife had voor de BP 3AG1 maar één doel voor ogen. Het ontwerpen van een betrouwbare bloeddrukmeter die door iedereen te gebruiken is. Dit is zeker gelukt want dankzij one-touch bediening kan met slechts één druk op de knop een nauwkeurige meting worden verricht. De grote cijfers op het verlichte display zijn zeer goed af te lezen. De gemeten waarden worden automatisch opgeslagen dankzij een ingebouwde geheugenfunctie. Er zijn 30 geheugenplaatsen beschikbaar zodat u de de gegevens over een langere periode terug kan zien.

Deze bloeddrukmeter wordt zeer compleet geleverd. In de doos vindt u naast de bloeddrukmeter een wasbaar medium manchet, adapter, batterijen, opbergtasje, Nederlandse handleiding en een tabel voor bloeddruk classificatie volwassen.

Aanbevolen bloeddrukmeter met bijzondere meetprecisie

Deze bloeddrukmeter wordt aanbevolen door de Hartstichting. Dit houdt in dat deze bloeddrukmeter voldoet aan de strenge eisen van het Dabl-instituut. Dit instituut test bloeddrukmeters op betrouwbaarheid op basis van internationale protocollen. Met een bloeddrukmeter die deze testen doorstaat bent u verzekerd van een nauwkeurige bloeddrukmeter welke geschikt is voor thuisgebruik. Daarnaast is de Microlife BP 3AG1 klinisch gevalideerd volgens het BHS protocol. Het BHS protocol is opgesteld door de British Hypertension Society om de kwaliteit van bloeddrukmeters te bepalen. De Microlife BP 3AG1 heeft de hoogste waardering gekregen (A/A waardering) dankzij bijzondere meetprecisie. Daarnaast is de Microlife BP 3AG1 is uitgerust met de meeste recente ontwikkelingen op gebied van bloeddrukmeting. Deze bloeddrukmeter beschikt over PAD technologie om uw hartslag in de gaten te houden.

PAD (Pulse Arrhythmia Detection)

Dankzij de gepatenteerde PAD technologie kan een onregelmatige hartslag vroegtijdig herkend worden. Het detecteren van een onregelmatige hartslag is belangrijk omdat eventuele hartaandoeningen eerder gevonden kunnen worden. Als de bloeddrukmeter af en toe een onregelmatige hartslag detecteert hoeft er niks aan de hand te zijn. Komt het vaker voor dan is het verstandig om uw huisarts te bezoeken voor een onderzoek. Dankzij PAD wordt naast de bloeddruk ook uw hart nauwkeurig in de gaten gehouden.

Microlife in het kort

Microlife is wereldmarktleider op het gebied van bloeddrukmeters en bloeddrukmonitoring voor thuis- en klinisch gebruik. Met kantoren in Taiwan, Zwitserland en de Verenigde Staten bedient Microlife zo de gehele wereld. Bijna elke Microlife bloeddrukmeter wordt door de hartstichting aanbevolen en heeft een onafhankelijk AA-keurmerk. Elk exemplaar staat garant voor de nieuwste technologie wat betreft bloeddrukmeting.

Specificaties

 
Kleur: wit
Display ja
Type meting: bovenarm
Bovenarmomtrek: 22 tot 32 cm
Meting: volautomatisch
Geheugen: 30 geheugenplaatsen
WHO classificatie ja
Berekent gemiddelde: nee
Detectie onregelmatige hartslag: ja
Rust indicator: nee
Batterij indicator: ja
Automatische uitschakeling: ja
Koppelbaar met PC nee
Afmetingen: 14 x 12 x 7 cm (L x B x H)
Garantie: 5 jaar

Technische specificaties

 
Voeding 1: 4x AA batterij (inclusief)
Voeding 2: 12 volt adapter (inclusief)
Meetbereik: 0 - 280 mmHg

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel:

10% Korting

Op de accessoires

€ 84,80

€ 82,31

Bestellen

Relevante producten