Microlife BP A1 Easy bloeddrukmeter bovenarm

Microlife BP A1 Easy bloeddrukmeter bovenarm
1 Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 44,99
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Microlife BP A1 Easy bloeddrukmeter bovenarm

  • Gemakkelijke éénknopsbediening
  • Bijzondere meetprecisie (A/A waardering)
  • Inclusief manchet geschikt voor bovenarmen met een omtrek van 22 tot 42 centimeter
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

Super eenvoudige bloeddrukmeter

Deze bloeddrukmeter is één van de meest eenvoudige bloeddrukmeters op de markt dankzij éénknopsbediening. In slechts drie stappen kan deze bloeddrukmeter een zeer nauwkeurige meting verrichten.. Dankzij een A/A waardering bent u zeker van een betrouwbare meting. Ook wordt een onregelmatige hartslag gedetecteerd door deze bloeddrukmeter. Het ingebouwde geheugen slaat de gemeten waarden van de laatste meting op. Erg handig als u vergeten bent uw meting te noteren op de bloeddrukmeterpas. Het manchet is geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 tot 42 cm. Dit komt overeen met zowel een medium als large manchet.

Deze bloeddrukmeter wordt zeer compleet geleverd. In de doos vindt u naast de bloeddrukmeter een wasbaar medium manchet, batterijen, opbergtasje, Nederlandse handleiding en een tabel voor bloeddruk classificatie volwassen.

Bloeddrukmeter met bijzondere meetprecisie

De Microlife bloeddrukmeter is klinisch gevalideerd volgens het BHS protocol. Het BHS protocol is opgesteld door de British Hypertension Society om de kwaliteit van bloeddrukmeters te bepalen. De Microlife bloeddrukmeter heeft de hoogste waardering gekregen (A/A waardering) dankzij bijzondere meetprecisie. Daarnaast is de Microlife bloeddrukmeter is uitgerust met de meeste recente ontwikkelingen op gebied van bloeddrukmeting. Deze bloeddrukmeter beschikt over PAD technologie om uw hartslag in de gaten te houden.

PAD (Pulse Arrhythmia Detection)

Dankzij de gepatenteerde PAD technologie kan een onregelmatige hartslag vroegtijdig herkend worden. Het detecteren van een onregelmatige hartslag is belangrijk omdat eventuele hartaandoeningen eerder gevonden kunnen worden. Als de bloeddrukmeter af en toe een onregelmatige hartslag detecteert hoeft er niks aan de hand te zijn. Komt het vaker voor dan is het verstandig om uw huisarts te bezoeken voor een onderzoek. Dankzij PAD wordt naast de bloeddruk ook uw hart nauwkeurig in de gaten gehouden.

Microlife in het kort

Microlife is wereldmarktleider op het gebied van bloeddrukmeters en bloeddrukmonitoring voor thuis- en klinisch gebruik. Met kantoren in Taiwan, Zwitserland en de Verenigde Staten bedient Microlife zo de gehele wereld. Bijna elke Microlife bloeddrukmeter wordt door de hartstichting aanbevolen en heeft een onafhankelijk AA-keurmerk. Elk exemplaar staat garant voor de nieuwste technologie wat betreft bloeddrukmeting.

Specificaties

 
Kleur: wit
Display ja
Type meting: bovenarm
Bovenarmomtrek: 22 tot 42 cm
Meting: volautomatisch
Geheugen: 1 geheugenplaats
WHO classificatie ja
Berekent gemiddelde: nee
Detectie onregelmatige hartslag: ja
Rust indicator: nee
Batterij indicator: ja
Automatische uitschakeling: ja
Koppelbaar met PC nee
Afmetingen: 4,6 x 14,6 x 6,5 cm (LxBxH)
Garantie: 5 jaar

Technische specificaties

 
Voeding: 4x AA batterij (inclusief)
Meetbereik: 0 - 280 mmHg

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Jenny - 24-01-2020 16:35

Uitstekend werkend bloeddrukmeter. Aanbevolen door de Hartstichting (dabl). In aanschaf niet duur. Inclusief adapter en batterijen. Snelle levering.

Alle bundels met dit artikel:

50% Korting

Op de accessoires

€ 57,98

€ 51,49

Bestellen

10% Korting

Op de accessoires

€ 69,98

€ 67,48

Bestellen
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Mail ons: servicezaak-shops.nl

Onze klantenservice is momenteel

(geopend op werkdagen van 9:00 - 17:00)