Microlife BP A6 BT bloeddrukmeter bovenarm 5 1
Microlife BP A6 BT bloeddrukmeter bovenarm
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 109,90
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

Microlife BP A6 BT bloeddrukmeter bovenarm

  • Herken atriumfibrillatie met AFIB technologie
  • Bijzondere meetprecisie (A/A waardering)
  • Nu met gratis adapter ter waarde van €24,90
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

Betrouwbare bloeddrukmeter met M+L manchet

De Microlife BP A6 BT is de opvolger van de succesvolle BP A 200 Plus bloeddrukmeter. Deze bloeddrukmeter maakt dan ook een goede start want heeft direct de Red Dot design award te pakken. De meest recente ontwikkelingen zijn weer verwerkt in dit apparaat. De Microlife BP A6 BT beschikt namelijk over AFIB. Deze functie is een verbeterde versie van de gepatenteerde PAD techniek van Microlife. AFIB maakt het namelijk mogelijk om atriumfibrillatie vroegtijdig te ontdekken. Daarnaast beschikt de BP A6 BT over een nieuwe type manchet. Het nieuwe M+L manchet is namelijk geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 tot 42 cm. Daarnaast biedt deze bloeddrukmeter de mogelijkheid om gemeten waarden over te laden naar een computer. De gemeten waarden kunnen dan uitgebreid bekeken en vergeleken worden met behulp van intelligente software. Tevens is deze bloeddrukmeter uitgerust met bluetooth functionaliteit zodat u met behulp van een app op uw iPhone of Android telefoon alle meetgegevens op kan slaan en op een later tijdstip terug kan kijken. De Microlife app is uiteraard gratis te downloaden en te installeren op uw telefoon.

Deze bloeddrukmeter wordt zeer compleet geleverd. In de doos vindt u naast de bloeddrukmeter een wasbaar medium/large manchet, adapter, batterijen, opbergtasje, Nederlandse handleiding en een tabel voor bloeddruk classificatie volwassen.

Bloeddrukmeter met bijzondere meetprecisie

De Microlife BP A6 BT is klinisch gevalideerd volgens het BHS protocol. Het BHS protocol is opgesteld door de British Hypertension Society om de kwaliteit van bloeddrukmeters te bepalen. De Microlife BP A6 BT heeft de hoogste waardering gekregen (A/A waardering) dankzij bijzondere meetprecisie. Daarnaast is de Microlife BP A6 BT is uitgerust met de meeste recente ontwikkelingen op gebied van bloeddrukmeting. Deze bloeddrukmeter beschikt zowel over MAM als AFIB technologie

MAM (Microlife Average Mode)

De gepatenteerde MAM technologie zorgt voor een uiterst precieze meting in minder dan 3 minuten. Wanneer MAM is ingeschakeld worden er drie metingen gedaan welke vervolgens worden geanalyseerd door de bloeddrukmeter. Is één van de drie metingen mislukt dan wordt er een vierde meting gedaan zodat er alsnog op basis van drie succesvolle metingen beoordeeld kan worden. Met MAM bent u er zeker van dat de gemeten waarden uiterst precies zijn.

AFIB (Atrial Fibrillation Detection)

Deze functie is een verbeterde versie van de PAD technologie. Met PAD technologie was het mogelijk om een onregelmatige hartslag vroegtijdig te herkennen. Met AFIB is het nu ook mogelijk om vroegtijdig atriumfibrillatie te detecteren. Atrium (boezem) fibrilleren is één van de meest voorkomende hartaandoeningen. Mensen met deze aandoening hebben vaak een onregelmatige hartslag met wisselende kracht. Het gevolg kan vorming van bloedklonters zijn wat kan leiden tot een beroerte. Met vroegtijdige opsporing van atriumfibrillatie kunt u het risico op een beroerte drastisch verminderen.

Microlife in het kort

Microlife is wereldmarktleider op het gebied van bloeddrukmeters en bloeddrukmonitoring voor thuis- en klinisch gebruik. Met kantoren in Taiwan, Zwitserland en de Verenigde Staten bedient Microlife zo de gehele wereld. Bijna elke Microlife bloeddrukmeter wordt door de hartstichting aanbevolen en heeft een onafhankelijk AA-keurmerk. Elk exemplaar staat garant voor de nieuwste technologie wat betreft bloeddrukmeting.

Specificaties

 
Kleur: wit
Display ja
Type meting: bovenarm
Bovenarmomtrek: 22 tot 42 cm
Meting: volautomatisch
Geheugen: 99 geheugenplaatsen
WHO classificatie ja
Berekent gemiddelde: ja
Detectie onregelmatige hartslag: ja
Rust indicator: nee
Batterij indicator: ja
Automatische uitschakeling: ja
Koppelbaar met PC ja
Afmetingen: 3,2 x 16 x 8 cm (LxBxH)
Garantie: 5 jaar

Technische specificaties

 
Voeding 1: 4x AA batterij (inclusief)
Voeding 2: 12 volt adapter (inclusief)
Meetbereik: 0 - 280 mmHg

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Peter Bisschop -

De meter is vlot geleverd en werkt naar verwachting. De software zowel op de mobiele telefoon en de computer werkt maar valt wat mogelijkheden betreft iets tegen. DE meegeleverde gratis batterijen hadden helaas de verkeerde maat voor dit apparaae

Geen reviews gevonden.

Meer reviews