Microlife WatchBP Home AFIB bloeddrukmeter bovenarm

Microlife WatchBP Home AFIB bloeddrukmeter bovenarm
0 Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 139,99
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Microlife WatchBP Home AFIB bloeddrukmeter

  • Professionele bloeddrukmeter geschikt gemaakt voor thuisgebruik
  • Bijzondere meetprecisie (A/A waardering)
  • Herken vroegtijdig atriumfibrillatie met AFIB technologie
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

Beoordeling door de arts op afstand

De eerste professionele bloeddrukmeter voor thuisgebruik. De WatchBP serie van Microlife wordt ook door doktoren gebruikt. De WatchBP Home AFIB is door Microlife geschikt gemaakt voor thuisgebruik. Deze bloeddrukmeter beschikt over twee verschillende modi, een normale modus en een diagnostische modus. Op de normale modus kan een normale meting worden verricht en opgeslagen op één van de 250 geheugenplaatsen. Op de diagnostische modus worden gegevens verzameld volgens de ESH richtlijnen. De gemeten waarden kunnen vervolgens naar uw arts worden gestuurd. Uw arts kan vervolgens met een programma de gegevens uitlezen en beoordelen. Indien nodig kan uw arts op deze manier op de hoogte blijven van uw bloeddruk zonder een wekelijks bezoek. Tevens is dit model uitgerust met AFIB technologie waarmee atriumfibrillatie vroegtijdig herkend kan worden.

Deze bloeddrukmeter wordt zeer compleet geleverd. In de doos vindt u naast de bloeddrukmeter een wasbaar medium manchet, batterijen, opbergtasje, software, USB kabel, Nederlandse handleiding en een tabel voor bloeddruk classificatie volwassen.

Aanbevolen bloeddrukmeter met bijzondere meetprecisie

Deze bloeddrukmeter wordt aanbevolen door de Hartstichting. Dit houdt in dat deze bloeddrukmeter voldoet aan de strenge eisen van het Dabl-instituut. Dit instituut test bloeddrukmeters op betrouwbaarheid op basis van internationale protocollen. Met een bloeddrukmeter die deze testen doorstaat bent u verzekerd van een nauwkeurige bloeddrukmeter welke geschikt is voor thuisgebruik. Daarnaast is de Microlife WatchBP Home klinisch gevalideerd volgens het BHS protocol. Het BHS protocol is opgesteld door de British Hypertension Society om de kwaliteit van bloeddrukmeters te bepalen. De Microlife WatchBP Home heeft de hoogste waardering gekregen (A/A waardering) dankzij bijzondere meetprecisie. Daarnaast is de Microlife WatchBP Home is uitgerust met de meeste recente ontwikkelingen op gebied van bloeddrukmeting. Deze bloeddrukmeter beschikt over een diagnostische modus die het mogelijk maakt gegevens te verzamelen volgens ESH richtlijnen.

Diagnostische modus

De diagnostische modus maakt het mogelijk om gemeten waarden op te slaan volgens de richtlijnen van het ESH. Dankzij deze functie kan een arts de gemeten waarden professioneel beoordelen en indien nodig actie ondernemen. In de diagnostische modus is het de bedoeling zeven achtereenvolgende dagen een meting te verrichten. Deze metingen worden gedaan op vaste tijdstippen in de ochtend en avond. Wanneer er van zeven dagen gegevens zijn verzameld komt een dokterssymbool op het scherm te staan. Dit symbool geeft aan dat de gegevens klaar staan voor beoordeling door een arts. De bloeddrukmeter kan nu worden meegenomen naar de arts. Het ook mogelijk is de gegevens naar de arts te mailen.

AFIB (Atrial Fibrillation Detection)

Met AFIB is het nu ook mogelijk om vroegtijdig atriumfibrillatie te detecteren. Atrium (boezem) fibrilleren is één van de meest voorkomende hartaandoeningen. Mensen met deze aandoening hebben vaak een onregelmatige hartslag met wisselende kracht. Het gevolg kan vorming van bloedklonters zijn wat kan leiden tot een beroerte. Met vroegtijdige opsporing van atriumfibrillatie kunt u het risico op een beroerte drastisch verminderen.

Microlife in het kort

Microlife is wereldmarktleider op het gebied van bloeddrukmeters en bloeddrukmonitoring voor thuis- en klinisch gebruik. Met kantoren in Taiwan, Zwitserland en de Verenigde Staten bedient Microlife zo de gehele wereld. Bijna elke Microlife bloeddrukmeter wordt door de hartstichting aanbevolen en heeft een onafhankelijk AA-keurmerk. Elk exemplaar staat garant voor de nieuwste technologie wat betreft bloeddrukmeting.

Specificaties

 
Kleur: blauw en wit
Display ja
Type meting: bovenarm
Bovenarmomtrek: 22 tot 32 cm
Meting: volautomatisch
Geheugen: 250 geheugenplaatsen
WHO classificatie ja
Berekent gemiddelde: ja
Detectie onregelmatige hartslag: nee
Rust indicator: nee
Batterij indicator: ja
Automatische uitschakeling: ja
Koppelbaar met PC ja
Afmetingen: 15 x 10 x 5 cm (L x B x H)
Garantie: 5 jaar

Technische specificaties

 
Voeding 1: 4x AA batterij (inclusief)
Voeding 2: 12 volt adapter (exclusief)
Meetbereik: 30 - 280 mmHg

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Alle bundels met dit artikel:

5% Korting

Op de accessoires

€ 169,89

€ 168,40

Bestellen

50% Korting

Op de accessoires

€ 152,98

€ 146,49

Bestellen
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Mail ons: servicezaak-shops.nl

Onze klantenservice is momenteel

(geopend op werkdagen van 9:00 - 17:00)